Project ontwikkeling

Projectontwikkelaars, beleggers, pensioenfondsen, particuliere eigenaren en woningcorporaties weten ons meer en meer te apprecieren als partner in vastgoed. Denken en handelen vanuit de optiek van de toekomstige huurder betekent dat Elvestia een prettige zakenpartner en verhuurder is. We spreken dezelfde taal en hechten waarde aan een oprechte en betrouwbare betrokkenheid. Daarnaast hebben wij een voortvarend beslissingsproces. Of het nu gaat om de aankoop van vastgoed of de ontwikkeling van een object, het is van belang het doel voor ogen te zien. Partnership laat zich lezen door de wil om tot overeenstemming te komen.

Wij hechten daarnaast veel waarde aan de bestendiging van onze relatie. Elvestia streeft continuiteit in partnership en projectkwaliteit na. Dit is overigens geen loze belofte, maar kenmerkend voor onze instelling en houding.

Project ontwikkeling: Vida

Samen met de eigenaren VIDA hebben we dit mooie concept kunnen realiseren. Een unieke plek in het hartje centrum van Hilversum. Waar VIDA een fantastisch restaurant in heeft gevestigd.

VIDA creëert een unieke stukje Spanje. Het gevoel van warmte, gemoedelijkheid en heerlijke Spaanse specialiteiten onder begeleiding van veel verschillende Spaanse bieren en wijnen.

VIDA is laagdrempelig en perfect voor alleen een borrel aan de bar, maar absoluut geschikt voor een diner met het beste gezelschap ooit; je vrienden/familie, goed eten en een héél klein beetje ‘Paco’

Project ontwikkeling: Najade Resort

Wij hebben het Najade Resort in Loosdrecht ontwikkelt.
Dit zijn recreatiewoningen + hotelkamers + een restaurant direct aan de Eerste Plas van Loosdrecht.
Zie hier een impressie van het project

Project ontwikkeling in progress

Eemnesserweg 3 en 7a te Laren,

Wij willen hier een aanwinst voor het dorp Laren neerzetten. Een object wat een toevoeging is voor het markante dorp. Zoals wij al eerder voor een aanwinst hebben gezorgd door het realiseren van restaurant Loetje.
Dit project zal als volgt worden neergezet:
Twee parkeerlagen onder de grond, met een parkeermogelijkheid voor ca. 20 auto’s per laag.
Op de begane grond zijn wij nog in beraad over een passende bestemming.
Op de tweede verdieping zullen wij vier zeer luxueuze appartementen realiseren. De lift van de parkeergarage zal uiteraard uitkomen op de verdiepingen van de appartementen

Goyergracht Zuid 13 Eemnes

Wij gaan hier negen (9) recreatiewoningen en een (1) hoofdwoning realiseren.

Dit project ligt direct naast Golfclub “De Goyer” en recht tegenover de Wittenbergen. Direct aan het knoopunt A27 en de A1, doch rustig gelegen in het bos.

Het unieke aan deze woningen is dat ze de ruimte en rust uitstralen en dat midden in de randstad. Een perfect uitvalbasis voor een kort verblijf, een alternatieve vergaderlocatie of andere bedrijfsactiviteit.

© 2017 Elvestia Vastgoed Beheer BV