Wij zijn Elvestia

Welkom bij Elvestia, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in een breed scala van vastgoedmogelijkheden. Wij bezitten een uitgebreidevastgoedportefeuille die bestaat uit woningen, appartementen, kantoren, winkels en recreatievastgoed, welke ontwikkeld, verhuurd en geëxploiteerd worden. Onze grootste passie is het vinden van het juiste object en deze te koppelen aan de beste eindgebruiker, waarbij service hoog in het vaandel staat. Elvestia is een betrouwbare en innovatieve speler op de vastgoedmarkt.

Onze Visie

Onroerend goed is voor Elvestia de meest stabiele en zekere belegging op de lange termijn.

Onze Doelen

Het beheren van ons eigen vastgoed en een prettige en goede relatie onderhouden met onze huurders en partners.

Onze Missie

Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze beleggingsportefeuille.

Ons bedrijfsverhaal

Elvestia is van oorsprong een familiebedrijf met inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in het onroerend goed. Wij geloven in een open gesprek, aandacht voor elkaars belangen, resultaat en rendement. Onze organisatie is groot genoeg om een brede diversiteit aan projecten te kunnen ontwikkelen en klein genoeg om persoonlijke aandacht en een snelle procesgang te kunnen garanderen. 

Waarom voor ons kiezen

Elvestia is meer dan een vastgoedbedrijf; het is uw partner om ambities om te zetten in tastbare realiteiten. Met een diepe toewijding aan persoonlijke service en niet-aflatende integriteit, is Elvestia gespecialiseerd in het verbinden van individuen en bedrijven met hun perfecte eigendommen in Bramenberg.

1000

Woningaanbod beschikbaar

1000

Bezoekers per maand

1000

Gemiddelde kopers besparen

Ontmoet Ons Team

Hierbij stellen wij ons team graag voor. Zij zijn dagelijks beschikbaar en beantwoorden graag eventuele vragen.

Kim Panday

Directeur

Monique Verweij

Vastgoed Beheer

Natascha Panday

Project Ontwikkeling

Onze Partners

Om samen te werken met branche-experts, partners en belanghebbenden om ons aanbod te verbeteren, innovatief te blijven en wederzijdse waarde te creëren

User Login

Lost your password?
Cart 0